Agenda

Door Magda Vuijk op 11-10-2018
Onderzoek op de werkplek: hoe kom je aan tijd, geld en data?

Op donderdag 11 oktober 2018 organiseert de onderzoeksectie van de KAMG de nascholing 'Onderzoek op de werkplek: hoe kom je aan tijd, geld en data?'. Het is een nascholing over het ZELF doen van onderzoek op de EIGEN werkplek.

Het doel van deze middag is ervaringen uitwisselen m.b.t. het verkrijgen van tijd, geld en data over het zelf doen van onderzoek op je werkplek. Inspiratie opdoen en kennis nemen van welke factoren er spelen, het creëren van draagvlak en leren van de "do's and don'ts" van ervaringsdeskundigen uit 4 verschillende werkvelden. Deze ervaringsdeskundigen zijn dhr. René Stumpel, arts M&G, directeur publieke gezondheidszorg GGD Gooi & Vechtstreek, mevr. Miriam Weijers, arts M&G, jeugdarts en onderzoeker bij afdeling JGZ van GGD Zuid Limburg, mevr. Annette Zwart, arts M&G, adviserend geneeskundige bij Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid en dhr. Herbert Schilthuis, arts M&G, director Global Health and Safety, Heineken International.

De nascholing is van 13.30 uur tot 17.00 uur en wordt gehouden in MeetUp Beatrixgebouw (ingang Croeselaan 6) in Utrecht.

Meer informatie vindt u in de uitnodiging

Copyright © NVAG 2018 | Webdesign & CMS : DO IT-online