Agenda

Door Magda Vuijk op 07-03-2019
Dag van het Advies: Hoe(zo) komt nieuwe zorg sneller bij de patiënt?

Op donderdagmiddag 7 maart 2019 organiseert Zorginstituut Nederland in samenwerking met de VAV de Dag van het Advies. Deze nascholing heeft als thema 'Veelbelovende / innovatieve zorg'.

Nieuwe veelbelovende behandelingen en innovaties in (de organisatie van) zorg: we willen dat de patiënt snel toegang krijgt tot nieuwe goede zorg. Tegelijkertijd moet de introductie van nieuwe zorg in het basispakket ook verantwoord gebeuren. Het vraagt om een goede balans tussen voortvarendheid en zorgvuldigheid. Hoe houden we grip op het verzekerde pakket en waarborgen we veiligheid en kwaliteit, en bieden we tegelijkertijd voldoende ruimte voor noodzakelijke en gewenste vernieuwing en verbetering van zorg in de praktijk?

Het wordt een interactieve middag met workshops, een kijkje in de keuken bij VWS, het perspectief van zorgverzekeraars en een blik op het nieuwe subsidieprogramma dat het Zorginstituut samen met ZonMw gaat uitvoeren.

De Dag van het Advies vindt plaats op 7 maart 2019 van 12.00 tot 17.00 uur. Locatie: Planetarium, Kromwijkdreef 11 in Amsterdam. Voor meer informatie en aanmelden, zie Dag van het Advies 2019.

 

 

 


Copyright © NVAG 2019 | Webdesign & CMS : DO IT-online